Skrynroflaz9894 Kızlar ben 35 haftalık hamileyim 2 gündür çamaşırımda su görüyorum her gittiğimde bu durumu yaşayan var mı aranızda normal mi doğum belirtisi mi
Ayseucn Skrynroflaz9894 yazayım ben de üstte kalsın daha ilk gebelik olduğu için tecrübem yok Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲
glcncbn Skrynroflaz9894 yaklaşık 4, 5haftadıe bende de var. Doktora sordum suyum yerindeymiş. Rahim ağzında açıklık yok. Sıvı akıntı dedi. Tabi siz yinede doktorunuza sorun. Bende endişelendim sordum içim rahatladı.
paradiseeeeee Skrynroflaz9894 o bende de oluyordu bi ara doktoruma sordum da suyun gayet iyi gelse sızmaz hepsi gelir muhtemelen idralini yapıyorsun dedi sende o şekilde olabilir
ikincimucizemmmm Skrynroflaz9894 kesinlikle doktora gitmelisin ilk gebeliğimde hiç bir şey bilmiyordum meğer o suymuş ve sızarak bitmiş kuru doğum yaptım o yüzden oğlum bir hafta küvezde kalmıştı lütfen dikkat et ve kesinlikle doktoruna bildir bu durumu canım Allah korusun
Emnemrahf Su birden geliyo diye biliyorum ben ama bazende sızıntı şeklinde olabiliyomuş üstte kalsın dıye yazıyorum yinede cok stres yapmayın
glcncbn Emnemrahf Benim mesela azar azar gelmişti. Tabi iç çamaşırdaki ıslaklık gibi değil ondan fazlaydı.