nazenin3233 Arkadaşlar güzel anne adayları çatı muayenesine giderken ne giydiniz acaba nasıl oldu bu konuda tavsiyeleriniz nedir teşekkürler
Kaderakkes nazenin3233 pantolonla gittim etekte giysen pantolda zaten iç çamaşırına kadar çıkartıyorsun catala yatıyorsun o yüzden fark etmiyor yani.ne giyeceginiz
Pemberuyam_ nazenin3233 Bence ya elbise giyin ya da çantanızda etek götürün. Şahsen ben pantolon giyen biri olarak direkt alt taraf komple çıplak rahat edemiyorum. Çıktığımda sadece bakacaklari zaman açıyorum. Geri örtüp iniyorum rahat oluyor
nazenin3233 Tubisssss 37 haftada bakılıyor genelde sanırım çocuğun normal doğumla dünyaya gelip gelemeyeceğine kemiklerin buna müsait olup olmadığına bakılıyor
Tubisssss ug_fa-3diplomalianne ben ilk gebelım o yüzden bilmiyorum hıc bşy 33 hafta lık gebeyım bende çatı muhanesı acıyor mu ney sokuyolar bakıyolar altan
Merinosunannesii Tubisssss genelde 37 38 gibi yapılıyor parmağını sokup kemiğinin genişliğine bakıyor bana da yarın yapacaklar korkuyorum
ug_fa-3diplomalianne Tubisssss eliyle bakıyo canım ama senin için daha erken hem korkma kendini kasmadığın sürece acımaz
ug_fa-3diplomalianne Tubisssss canım açılman var mı doğumda sıkıntı yaşarmısın çatı genişliğin ne kadar diye bakıyo ama snein haftan daha erken genelde 36dan sonra bakıyolar ben perşembe günü yani 36da gidicem ama bakarmı bilmiyorum bişiy demedi
badecanisik Tubisssss 37den sonra bakılıyor genelde son haftalarda açılman varmı diye bakılıyor kendini kasmazsan acımıyor elle yapılıyor genelde açıklığına bakılıyor.
berraninannesi Merinosunannesii 39+4 deyiz bende bugün çatı muayenesi oldum. Son hafta yapıyor bazı doktorlar bazıları 37 de falan ☺️
kalbimbebis24 nazenin3233 Bugün oldum çatı muayenesi 😒 normal pantolonla gittim. Çıkartıyorsun alt tarafı tamamen, çarşaf örtülüyor üstüne
kalbimbebis24 Merinosunannesii Korkutmak gibi olmasın evet yani kalkamadım 1 dk ya yakın yerimden bir 5 dk sonra filan kalmıyor ama ağrı, tabi kişiden kişiye değişir hiç acımaz belki sizin 🤗
Selinss21 Merinosunannesii kesinlikle korkutmayın kendinizi iliskiye ilk girerken ki gbi bi sızı sadece kasmayın sadece kendinizi 30 40 sn. Bi işlem
Bskurll Merinosunannesii ben 5 gun once oldum ama acısı damar yolu açarken nasil saniyelik bir aci oluyosa kolda ayni onun gibi saniyelik bi aci ve saniyelik bi işlem🥰
cileklidondurma Merinosunannesii Merinosunannesii Benim hiiç acımadı zaten 5sn sürüyor korkmayın sakın