Nurgull__ AhahHbzhz dünyanın en zor işlerinden biri erkek isim bulmak bence bende oğluma 5 ay bulamadım en son Alparslan koyalım dedik kızlar çok şanslı ya hem bir sürü elbiseleri var hem çok güzel isimleri ☺️
Askiletotomsu Engzlevlt ay o kadar şaşırdım ki Ablamın oğlunun adı Mehmet Aras. Varmiymis öyle Mehmet araslar ya .ben bizde var bı.sanirdim
nazkeve AhahHbzhz ben tek ve kısa isim tercih ederim ailemdeki çocuklar 2 isimli ama hep bir tanesi söyleniyor :) bulut mete sarp …
Zelsonr Nurgull__ Ya bizde cinsiyetini cuma günü öğrendik dünden beri isim düşünüyoruz eşim de dün baktigimiz isimlerden sadece Alpaslan koyalım dedi şuan onun üstünde durduk bakalım değişir mi bilemedim 😂🤭🤷
ElifLeyla Nurgull__ kesinlikle katılıyorum size kızıma isim kıyafet bulma herşey kolay ve bolcaydı😂 30 haftalık gebeyim oğluma isim bulamadım kıyafette çok az model var hep aynı renkler falan😂🤔
Ftm_08_61 Emir Radmir Eren bu isimler arasındayım bende karar veremiyoruz bir türlü eşim kafamı karıştırıyor☹️
ug_fa-3diplomalianne AhahHbzhz birde ilerde oğlum olursa koyacağım isim var ki kalbimin bir tanesi Muhammed Taha 💙
Nurgull__ ElifLeyla aynen öyle valla hem çok pahalı hem hepsi aynı model renk falan kızlara bi bakıyorum rengarek elbiseler taytlar çoraplar kotlar indirimli güzelce oğlanlarındakine bakıyorum hep aynı standart ya zaten hastane çıkışlarım mavi 😂😂
Zelsonr Nurgull__ Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲 Bakalım bizimde hakkımızda hayırlısı olsun🤷😍