d1l2k Ceyo93 ay değerlerimiz hemen hemen aynı benim de 37+3 de kafası 94 ac 341 çıktı 😂benim korkum kafadan dolayı sezeryana alınma riski 😂
Ceyo93 d1l2k yaaa sizle konuştuk sabah bakınca benimde içime sızı çöktü internette 95mm normal doğum için yazıyor bakalım bu hafta kaç mm olacak 🙈
d1l2k Ceyo93 yanı 10 cm açılma oluyor malum ondan dolayı 100 mm kadar yolu var ama tabiki insan da korku oluyor ya bu hafta birden büyürse falan diye ondan bu hafta içerisinde doğursam süper olur gözüyle bakıyorum ama tık yok hahah 😂😂
d1l2k Ceyo93 ay beni de haberdar et ultrason ölçümlerini merak ederim bende haftaya persembe gideceğim 😂
Ceyo93 d1l2k evet gttim ölçümler hemen hemen aynı bi değişiklik yok ama nst çekildi 2 kez doktor nst bekledğimden kötü geldi dedi haftasonu kanama ya da suyun gelebilir öyle bişeyde burda ol dedi eğer olmazsa pazartesi tekrar gel dedi
d1l2k Ceyo93 ay ciddi misin yanı sancı mi çıktı acaba nst yi neden kötü bulabilir ki ? Hangi doktora gittin
AysApo d1l2k valla bende hergün bakym bulamiyorum ya sıra alarak gidebilir miyim ki o doktora bi bilginiz var mi
d1l2k AysApo doktorun olduğu gün sabah erkenden gidersen alabilirsin diyorlar ama ben hiç öyle yapmadım
Ceyo93 AysApo ben bugün kontrole gttim pazartesi tekrar çağırdı randevu yok mecbur sıra verecekler zaten doğumum geldi erken giderseniz verirler sıra
Ceyo93 d1l2k bebek uyudu tekrar çektirdik nst yi bebek hareketlerinde azalma var zaten bi kaçgündür bende farkındaydım azalmanın sancı 40 lara bir kerede 100 e çıktı harici 25 in altınıda hiç görmedim
AysApo Ceyo93 benim 16 haftalik kontrole gtcm ama randevu yok fatma salihe gidip sıra alsam olur mu ki
d1l2k Ceyo93 insallah sağlıkla kucağına alırsın. Sen sancı hissediyor musun? peki hissediyorsan nasıl bir şey hissediyorsun regl agrisi ya da bel agrisi falan mi
d1l2k Ceyo93 bende 38 oldum bugun bende de bir korku var bir an hareket etmeyince falan yeri daraldigindan etmiyordur diye kendimi motive ediyorum edince dünyalar benim oluyor 😂kucağımıza sağ Salim alsaydık hayırlısıyla 😄