fenci_anne Merhaba, gebelikten önce diyabeti olup gebelikte de devam eden bu durumda bebek doğduğunda herhangi bir sağlık sorunu olan var mı bebeğinde ? Şekerim olduğu için çok korkuyorum bebeğe zarar verir diye
3prensesannesiii fenci_anne Ben değilim ama arkadaşım şeker hastası ve o şekilde çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi canım ama sürekli kontrol altındaydı özelde doğum yaptı şeker hastası olmasına rağmen bebek 3.300 gr doğdu
Mavi34 fenci_anne bende 10 senedir diyabetliyim öncesinde de gebelikte de insulin kullanıyorum 9+5deyiz henüz şimdilik.yolunda herşeyimiz bakalım nasıl ilerleyecegiz
Alinamoms fenci_anne bende insülin kullanıyorum insülin kullandığımız sürece risk yok canım 🙏🏻 önemli olan dozu iyi ayarlamak ve hep aynı rakamda tutabilmek. Artı stres yapmamak. Stres yapınca şeker artıyor insülin bile çare etmiyor o zaman.
fenci_anne 3prensesannesiii teşekkür ederim cevap için . bende sürekli kontrole gidiyorum ama yine de korkuyorum inşalalh sağlıklı olur bebeğim .insülün de kullanıyorum
3prensesannesiii fenci_anne inşallah sende Saglıklı bir bebek dünyaya getirirsin canım o da insilülin kullanarak hamileliğini tamamladı
Umutummm Bende de ilk başlarda şeker çıktı 180di ünsilin kullanıyorum Allah hepimizin evlatlarını sağ Salim kucamıza almayı nasip etsin inşallah
123deryakulce Benimde gebelikte şeker çıktı, evde yemekten önce sonra kan şekerimi takip ediyorum. İnsilün kullanmıyorum. Diyet yapıyorum şeker yükseltecek yemeklerden uzak duruyorum.