Gozde222 Kızlar selam. 2′li tarama testim normal çıktı. Doktorum bugün direk 4 lü tarama testi yapalım dedi. Acaba bugün yaptığı ölçümde bir sorun mu oldu? Doktorum herhangi bir sorun yok dedi ama içim sıkıldı. Başına gelen var mı?
hanzadeee Gozde222 gerek yok dortliya para almak ocin yapiyoalr ne gerek var 10 kere utrasona gitmeye para tuzagi
[silindi] Gozde222 Bir sorun olduğunu sanmıyorum canım içini ferah tut. Bende 2′li testi yaptırdım temiz çıktı sonra 4′lüyü yapalım dedi doktorum tamam dedim yaptırdım oda temiz çıktı. Çoğu doktor 3′lüyü gereksiz görüyor o yüzden onu yapmıyorlar. Hiçbir şey çıkmaz göreceksiniz ☺️🌼
Gozde222 Ultrasona 1 ayda bir gidiyorum. 4 lü test için bugün kan verdim. Acaba doktor ölçümde sorun mu yaşadı bilmiyorum bende içime kurt düştü
acabakim Ben de 4lu tarama yaptırdım geçen hafta, doğum paketine dahildi. Doktor yaptığı ultrasonda ki ölçümü kan sonucunu görmeden soylemiyor canım içini ferah tut. Bir hafta sonra sonuç çıkıyor demişti ben bugün sonucu öğrendim
deryakircicek Canım benim de 2 li taramam temiz çıktı ama doktorum yine de 4 lü tarama yaptı para tuzağı felan değil çünkü çocuğun omurgalarına baktı arası açık mı değil mi bir sıkıntı var mı yok mu diye ve dowbçn sendromu var mı yok mu diye bakıldı. Ben yaptırdığım için pişman değilim