Kameryaser Üç aya yaklaşalı uyku sorunu yaşıyordum Psikiyatrise gittim ve ilaca başlamamı uygun gördü.lakin doğum esnasında bebeğe bir sey olacak diye çok korkuyorum.Hamileliğinde anti.depresa kullanıp doğum yapan anneler lütfen yazarmı
turansmom1 Kameryaser Doktora hamile oldugunuzu soylediniz mi? Ben hamileligimden once içiyordum direk kes dedi. Bebeğe çok zararı var. Hamilelikte doktorun vitaminleri ve sadece parol içebilirsin
Duyguie Kameryaser ben anksiyete için kullanıyorum 3. Aydan sonra başladık hem psikiyatri kadn doğm yakın takiple . güvenle kullanılan ilaçlar var . Riskleri var tabi ama minimal . Doktorla bunları konuşup kar zarar oranı yaptıktan sonra yazıyorlar zaten hatta doktor emzirme döneminde bile kullanabileceğimi söyledi .
Zeynnneepp Kameryaser bende 1 aydır kullanıyorum doktoruma kullandığım ilacın doğum sonrasında bir risk oluşturacağını ciğerlere oksijen gitmemesi gibi bir risk olabilir o da bütün sezeryan doğumlarında olabilecek bir durum dedi. O yüzden kar zarara bakarım ben kullan yoksa seni doğuma almam sıkıntı olur anksiyeten varken dedi. Şuan bir sıkıntımız yok 2 haftada bir kontrole gidiyorum.
Kameryaser turansmom1 Evet gittiğimde söyledim.Çok kötüydüm 48 saat uykusuz geçirdiğim günler oldu. Gündüzde uyuyamıyordum.artık çıldırma duruöuna gelmiştim
Kameryaser Duyguie ist. Gitmediğim doktor kalmadı ceraah paşa hastanesinin perinotoloji bölümüne gittim.Doktor bana pisikiyatrisiniz vermişse kullanacaksknız dedi.psikiyatrim hamile olduğumu biliyor hamilelik depresyonu.dedi.şimdi tedaviye.başlamassak lohusalıkta zorlanırsınız. Dedi ve başladık ve doğumum.sezaryan olacak
Esradygn Duyguie duygu hanım merhabalar ben de bir aydır kullanıyorum lustral i ama hiç uyuyamıyorum. Yani artık bayılmak üzereyim. Sizde de uyku sorunu oldu mu
turansmom1 Kameryaser Kendi doğum doktorunuza söylemediyseniz onada söyleyin acıklayın ona göre yönlendirsin sizi o zaman, umarım bir çare bulursunuz😑
Duyguie Kameryaser stresinde bebeğe bi o kadar zararlı olduğunu söylüyor doktorlar içinizi ferah tutun doktorunuz verdiyse kullanın . Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Kameryaser Bebeto123 kullandım hiç biri.işe yaramadı düşünün en son yarım remeron uyku ilacı aldım o bile işe yaramadı
Duyguie Esradygn ben de uyuyamıyordm ilacı içmeye başladıktan 2 hafta sonra etki gösterdi rahat rahat uyuyabildim . Bi doktorunuza sorun isterseniz