irorkay Kızlar 24+1 im. Bugün şeker yüklemesi yapıldı. Fakat 50 gramlık yapıldı bu yeterli görüldü.bir açken aldılar kan bir de içecekten 1 saat sonra. 75 gramlık olunca 3 kere alıyorlarmış normal mi bu? Size kaçlık yapıldı acaba?
BNNRTNCKLC irorkay 50 lik olan şeker taraması olarak geçiyor yükleme daha yüksek gramlarda oluyo . Bana da yapıldı 50 lik şeker taraması 70 ile 140 arasında bi değer çıkması lazım benim ki 146 çıktı yediklerime dikkat ediyorum.
Taze_gebe irorkay herkesinki çok farklı 🙊 bana 75lik yapıldı aç içecekten 30 dk sonra 30 dk sonra 1 saat sonra kan ve idrar şeklinde Dört kez kan alındı iki kolum delik deşik bağımlılar gibi döndüm eve😂💉
irorkay Nur000 öyle mi Allah allah benden de bir aç karnına bir de içecekten sonra alındı ben 3 diye biliyordum hatta şaşırdım
irorkay Taze_gebe ben de sordum neye göre 50 75 vs dedi hemşire işte ailesinde şeker olanlara 75 oluyor ya da daha fazla kilo alanlara ama normalde 50 yapılıyor dedi. O halde bunun sonucuna göre yönlendirecekler 🙄
Taze_gebe irorkay şeker testi vs bi kere yapılıyo yüksek çıkarsa diyet veriyor sonra açlık tokluk şekeri ile kontrol ediyor
BNNRTNCKLC irorkay Olabilir tam bilmediğim için evet doğru diyemem ama hamileliğin son aylarında şeker çıkma olasılığı çok yüksek son aylarda dikkat etmekte fayda var çok geçmiş olsun 💐
Taze_gebe irorkay evet canım bana da ailede ne hast var diye sormuştu sonra 75lik çalışıcaz dedi demek ondanmış
Sevi36610 irorkay doktor tercihi bence.hemşirenin dediği iki durumda bende mevcut değil çok kilo almadım ailemde şeker öyküsü yok ama doktorum 75 mg yaptır dedi öle yaptırdım bende.üç kere kan alındı sonuç sınırda çıktı sadece dikkat ediyorum şuan.
irorkay Taze_gebe anladım canım çok teşekkür ederim. Şimdi bu 50 liliğin sınırı 140 o halde tokluk hali.
Bsraa35 2prensannesi2008 sağlık ocaklarında da yapılıyor bilginiz olsun bende 24+2 yim yarın yaptırıcam inşallah
Bsraa35 2prensannesi2008 şeker yüklemesi yapıyorlar 50 gr glikoz içmeden önce Kan veriyorsun bir de içtikten bir saat sonra
Periwashere Kizlar seker yuklemesi icin icecegi ictikten sonra biseyler yiyebiliyor muyuz? Ben ac ac kusarim gibi geliyor yemezsem
Bsraa35 Periwashere maalesef bişey yenmiyor içeceği içtikten tam bir saat sonra tekrar kan veriyosunuz