sevggialan Bu markanın robot süpürgesini almayı düşünüyorum alıp kullanan varsa yazabilir mi iyi bir robot süpürgemi ?
Loveme sevggialan bende bu sorunun cevabını merak ediyorum daha yeni olduğu için internette falanda çok bişey bulamadım güzelse karacadan taksitle alacağım inşallah
kadercevdet33 sevggialan süpürgenin yükseklik algılama sensörü süper. iyi çalışıyor canım merdivenlere gelince dönüp gidiyor geri düşme bozulma falan sorunu yaşamazsın
haticesoydaann sevggialan Bebeğin varsa eğer onun olduğu odada çalıştırma uyandırabilir onun dışında diğer odalarda çalışsa duymaz çok yüksek bir sesi yok memnun edicek bi süpürge cidden
hasretvarol sevggialan Ben kullanıyorum canım sarj istasyonunu bulurken sıkıntı çekmiyo eğer bulamazsa yerini değiştirmek lazım sadece nerdeyken sıkıntı çekmiyosa bıraktım ben bence çok faydalı bi süpürge cidden kolaylık sağlıyo
gulayoz sevggialan Güzel ya baya güzel çekiyo tozu kiri falan,, ben ilk aldığımda çalıştırdım bi toz çıktı süpürgeden inanamadım 😂 bide mesela parkede farklı emiş gücü oluyo halıda farklı onu otomatik ayarlıyo baya güzel o özelliği
denizguney İyi süpürge bende aldimm seklini gorunce dedim tam benim eve göre koselere rahat girer oyle de oldu gercekten koselere rahat giriyo bide fircaasida uzun hic bsey kacirmiyo detayli temizlik yapiyo resmen ben cok sevdim memnunum
sevggialan denizguney Ben diğer model daha uygun olduğu için onu almayı düşünüyorum çok fark varmı arasında biliyomusunuz?
denizguney sevggialan Bildigim kadariyla proda kamera var diger modelde o yok onda da kir sensoru varmis ben alıyoken proyu aldm ama bence cok fark yok
neslihann7 sevggialan Bende kamerasız olanı aldım kir sensörü gayet iyi çalışıyo öyle eksiklik yaşamadım ben açıkçası
elifgulen Hata verdiği zaman falan Türkçe konuşuyor çok güzel o yüzden anlaşılmama sorunu olmuyor canım almalısın bence 😊
gulayoz melikeayna Suyunu koyuyosun kendi kendine mis gibi siliyo her yeri ben birazda deterjan koyuyorum ufacık tertemiz oluyo heryer
Fly38 sevggialan kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ben aldım ve hemen iade ettim. Haritalandırma özelliği yok. Boyutu yüksek olduğu için her koltuğun altına girmiyor. Şuan xiomi aldım ve çok ama çok memnunum aynı fiyata daha iyi sonuç alıyorum