minikanne_ Balıkesirli hamişler, Edremit’te oturuyorum ve bildiğim kadarıyla burada detaylı ultrason veren bir yer yok. Balıkesir’de nerede, hangi hastanelerde detaylı veriliyor bilenler bi yazabilirse bana çok sevinirim 😇 1-2 haftam kaldı detaylı için..
hilal8689 minikanne_ iyi günler benim tüp bebek olduğundan üniversite hastanesinden perinatolog orkun beye gidiyorum. Oraya gittiğimde edremitten detaylı için gelenler vardı. Hastane sayfasından randevu bakın bir an önce çünkü çok dolu oluyor.
hilal8689 minikanne_ balıkesir üniversite hastanesi. Doktor Orkun Çetin. Ben normalde özel muayeneye Ertan Adalıya gidiyorum. O yönlendirmişti Riskli Gebelik uzmanı diye. Detaylıyı perinatologda yaptırmak daha iyi diye duymuştum.
hilal8689 tugba9293 ben henüz detaylı haftama gelmedim o yüzden bilmiyorum malesef. Ama haftaya göre farklı odalarda bakıyorlar. En son 12de 5 boyutlu dediği odaya aldı. Kan akışına falan baktı bebeğin. Detaylıda da organlara bakılıyor diye biliyorum. Dosya açılıyor ya onun içinde bir tane kart var organların isimleri var. Bence detaylıda bakıp onu dolduracak.
hilal8689 Ela20 sürekli takip için gidiyorum ertan beye. ben henüz detaylıya girmedim. Fakat 12. Ya da 16. Haftada tam hatırlamıyorum 5 boyutluya aldı. Tek tek parmaklarını saydı. Kan akışına baktı. Ben memnun kaldım. Bir de cihazı çok iyi.