esrvl Ben gözlük kullanıyorum. 6 ayda bir muayeneye gidiyorum ama hamilelikte hiç gitmedim. Ölçüm yapılan cihaz radyasyon yayıyor mu bebeğe bir yan etkisi olur mu acaba bilgim yok. (Lütfen dalga geçecekler yazmasın!).
Atesbeyinannesi esrvl ben de gözlük kullanıyorum canım hatta arttığını hissediyorum ama bir yerde araştırıp okumuştum hamilelikte gözde bir problem varsa artabilirmiş o yüzden hamileyken yapılan ölçümleri çok dikkate almayın diyordu o yüzden gitmedim ama cihazın bir zarar vereceğini sanmıyorum
Hayalhira esrvl canım genelde hamilelikte göz kontrolüne gitmeyin diyorlar çünkü ister istemez gözde bulanıklık ve görme problemi oluyor ama doğumdan sonra kontorle gidebilrsn benmde bozuk lens kullanıyorum arada bulanık görüyorum doktorım normal dedi
esrvl Atesbeyinannesi benim zaten hamilelikten öncede bulanıktı doktor değişmedi camını . Ama şimdi daha bulanık gözlerime ağrı vuruyor
Atesbeyinannesi esrvl aynen benim de öyle canım ya zaten miyop astigmatım daha da arttı bulanık görüyorum ama gitmedim ya 😔
Nurmiray esrvl evet kullanıyorum hamilelikten dolayı numaram yükselmişti hatta doktor öyle dedi yani doğumdan birkaç ay sonra yine gidecem
Boncukgiller003 Hamilelikte daha da görme bozukluğu olabiliyormus. Hamilelikten sonra geçiyormus. O yüzden ben gitmedim. Benim normalde 3 numara miyopum kontak lens kullanıyorum. Hala daha kullanmaya devam ediyorum. Doğumdan sonra gitcem