senay08 Burcuyldzbenli bende zoom dan katıldım dediginiz gibi faydasını görüyorum aynı grupta olduğumuzu fark ettim 😊
senay08 Burcuyldzbenli aynen inşallah doğumda da görürüz faydasını sağlıklı bir şekilde doğsunlar bebisler
gullcannn dlnyny Canim6merak ettim randevum var diyordun. Renkli gorebildinmi. Tabi oradaki renkli ayrıntılı ultrasondaki gibi bütün halde gostermiyor tam ama yüzünü görmüşsündür
dlnyny gullcannn canım çok tatlısın teşekkür ederim🙏🏻❤️ Evet gösterdi söylememe gerek kalmadan elif hoca kendisi söyledi zaten bebeğinde şansa pozisyonu güzeldi gördüm şükür
gullcannn dlnyny Çok sevindim görmene canım🥰 Bakalım ayın 30unda da benim randevum var 32 haftalık olacağız nekadar büyümüş🤗
dlnyny gullcannn ya kocaman olmuşsunuz insan görünce her şeyi unutuyor büyümüştür şimdi sizin bebiş de😇🌸
gullcannn dlnyny Aynen öyle zaman okadar hızlı geçiyorki belli bir zamandan sonra. Artık daha da çok heyecan basıyor zaman yaklaştıkça. Sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah👶🥰🤲
Merveevrem18 Rmysnr9 yaa gerçekten mi çok sevindim o zaman bilginiz varmı sezeryan doğumdan sonra refakatçi olarak erkek alıyorlarmı acaba 🥰