Flzmrt Merhaba hanımlar 19 haftalık hamileyim korona virüs testimiz pozitif çıktı , bebeğe veya bana bi zararı olur mu hiç bir bilgim yok 😞
Deletedmom23234 Flzmrt Çokk Geçmiş olsun kanıtlanmış bir etkisi yok bebeğe, fakat yinede kendinize çok çok iyi bakın lütfen. C vitamini alın bol bol , sarımsak vs. Çok tüketin 🙏🏻 inşallah çabucak iyileşir siniz 💕
gulbay90 Flzmrt Yok korkmayın bende o haftalarda iken olmuştum çok şükür bebekle ilgili bir sıkıntı olmuyor. Beslenmenize dikkat edin bol bol vitamin dinlenme yetiyo geçmiş olsun
Merve10090 Flzmrt ben 12 haftalık yakalandım. Çok şükür bebeğe birşey olmadı. Bebek etkilenmiyor diye biliyorum. Bol c vitamini meyve alın.. dinlenerek geçirin bu zamanı..
Laodike Flzmrt doktorunuza kan sulandırıcı almanız konusunda danışın. Çoğu doktor veriyor. Ben coraspin hap kullanıyorum.
Ugurhilal Flzmrt geçmiş olsun 💐 🥰 inşallah biran evvel atlatırsınız hiç korkmayın stres yapmayın grip gibi düşünün bizlerde dua edelim inşallah bütün annelerimize bebeklere beslenmene dikkat et kuzum benim ailemden eşim hariç herkes şuan covid oldu hiç korkma doktorumu aradım limonlu su ve 100 mg aspirin al dedi burda bi çok gebe de limonlu su içip iyi geldiğini söyledi aspirin de kan sulandırıcı özelliği için veriliyormuş doktorun seni yönlendirir tabiki ama Allah’ın izniyle bebeğine bişiycik olmaz hiç moralini bozma 🥰😊