Gizemliyile geçmiş olsun canım, ben de her kanama postuna elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum. Rahim içinde kanama alanım vardı, 13 ve 17.haftalarda 2 kez adet kanaması gibi pıhtılı bol kanama geçirdim. Sebebi falan yok, kanama alanı neden oldu doktorlar da bilmiyorlar. Hamileliğimin başından beri progestan kullanıyorum, ağızdan günde 3 kere. Şu an 27+5 oldum çok şükür. 21 de detaylı usg ye kadar mümkün oldukça yattım. Sadece yemek, wc banyo işlerimi hallettim. Ayaklarımın altına yastık koyup uzandım, bol bol uyudum. İlk kanamada çok stresliydim, sonra dank etti, burada da tavsiyeler üzerine kendimi rahat bıraktım. Dua ve tevekkül. 9 ay kanamalı geçirenler varmış. Doktorum da bana hep şunu söyledi, kanama miktarı vs önemli değil, bazı kadınlar kanamalı geçiriyor, bebek iyi olduktan sonra yapacak hiç bişey yok bol istirahat et. Yoğun kanama geçiyor, sonra lekelenmeye dönüyor, sonra rengi kahve oluyor derken geçiyor Allahın izniyle. İnşallah senin de en kısa sürede geçerc tekrarlamaz. İçini, gönlünü ferah tut 🌺