Demetk BabyYoda öncelikle başınız sağolsun.rabbim hiç bir anneyi evlatsız koymasin.iismlerd Fatih yavuz selim Ömer Hamza osman Bilal
BabyYoda Reyhanselim Bu yüzden çok önem veriyorum öylesine sırf kulağa hoş geliyor diye koymak istemiyorum kesinlikle kişiliğe yansıyor ☺️
Jhr468g BabyYoda Çağatay (cengizhanin soyu büyük Müslüman devlet) Satuk Buğra (ilk Müslüman Türk hükümdar) Alparslan Cihangir (kanuninin oglu) Oğuzhan (turklerin atasi) Bilge Kağan (büyük Türk sultani) Tuğrul veya Çağrı (büyük selcujlu sultani) Alptekin(danisment beyi) Mustafa Kemal Kendim tarih öğretmeniyim beğendiğim isimler bunlar aklima gelirse paylaşırım daha 😊
BabyYoda Jhr468g Elleriniz dert görmesin çok teşekkür ederim başka aklınıza gelen olursa da bekliyorum zevkle not edeceğim ☺️
Tugcekkkkk BabyYoda yavuz Selim. Osmanlı’nın yedi düveli titreten padişahı. Bir de çok şık geliyor bana bu isimler
Jesca BabyYoda oğlumun adını Yavuz Selim koyacağız inşallah, Fatih Mehmet, Metehan, Alparslan isimleri de çok güzel
2melekannesi_ BabyYoda Ali, Osman, Selim, Fatih, Hamza, Musab, Enes, Talha, İbrahim bunlar aklıma gelenler 😇