Babymomy arzubldk bizde hala düşünme aşamasındayız.ben Yekta veya kıvanç, atlas istiyorum esim doruk diyor. Ama tam anlamıyla hic biri de icime sinmiyor cok zormıs bu isim bulma mevzusu
Durunbigeldim arzubldk biz Alparslan koyucaz inşallah. Bekarlıktan beri severim bu ismi birde Türkçe isim olsun istiyordum cinsiyt öğrenir öğrenmez Alparslan dedik
Yonca0218 Asil, ardıç , buray, Arslan, Alp, Demir, gurur, Agah, Yasir ber, bera,bulut, biray, güven, Evran, ediz Kız olduğunu öğrenmeden önce düşündüklerim:)
arzubldk Babymomy off kesinlikle benimde hep bir yanım atlas dıyor 😍😍 ama göktug da hoş gelmeye başladı asla karar veremiyoruz 😂
Hko Babymomy kıvanç ismi için hem anlam olarak hem harf uyumu olarak hemde cocuga tesir olarak çok güzel deniyor isim bilimciler tarafından. Aklınızda bulunsun.
Mlk12 Benimde oğlum olacak ama isimlerdetam karar veremedik acıkcası. Ama aklımda olan isimleri yazayım Aybars,Melih, Atay,Berker, Berke, Alperen,Berkay Bora, Gökay Orkun, Erim Görkem, Derin
Demetk arzubldk vallah canim eşim cesur istiyor ven pek o tarz isimleri sevmedim.için koymucam belki sen beğenirsin diye yazdım.
Babymomy arzubldk ikisi de cok güzel ama neden insan tamam bu diyemiyor ki 🤷🏼♀️ normalde hemen karar veririm ama bu Baska