mavi0811 Kızlar pkoyum klomen kullandim bi ara önceden 2 ayda olan adetim artik gunu gunune oluyo klomen ise yaradi sanrm 5 aydir boyle devam ediyo benim gibi duzeldikten sonra gebe kalan var mi🥰
Byby99 mavi0811 bende pco hastasıydım adetleri hiç düzelmedi folik asit kullanmaya başladım 3 ay oldu olmadı gebe kaldığımı öğrendim. Hatta gebe kaldığım ay adet olursam doktor adet düzenleyici başlayacağını söylemişti gerek kalmadı gebe kaldım ☺️
SerpilEsra mavi0811 pkoyum adetim 20 gun geciktigi olurdu ilk oglum tedaviyle bunda kendi kendime gebe kaldm
Hamisse Benn canm adet olamıyordm adetim söktürücü kullandım sonra kist var diye söktürücüden sonra dogum kontrol hapı kullandım bıraktıktan 2 hafta sonra hamile kaldım hic beklemiyordum 😅
Hamisse mavi0811 Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah ben çok stres yapıyordum kistim var olmaz mı aceba diye o kafayla ilişkiye girince olmuyordu ta ki kisti düşünmeyip ilişkiye girdim oldu sizede önerim bunu kesinlikle düşünmeyin kistlede hamile kalınıyor rabbim büyük 🤲❤
Babydady Bende pkoyum kilo ve beslenmeye bağlı olarak.. Kilo verdim beslenmeme dikkat ettim hala ediyorum🤭 Benim olmama gibi durumum olmuyordu cok şükür düzensiz oluyordu günler karışıyordu o düzeldi herhangi bir ilaç kullanmadım üstüne 2 kez hamilelik yaşadım (benimkiler kotu sonuçlandı) Yani eger kilo beslenme konusunda sıkıntılı iseniz buna da dikkat edin 😊
mavi0811 Babydady yok kuzum ideal kilomdayim tek sıkıntı ufak kistçikler bide az adet oluyorum 1 gun suruyo malesef bu engelmidir bilmem sanirim incelme var
Babydady Birde hazif düzelmesini ovulasyon testine başlamanız öneririm yumurtlamalarimiz belli olmuyor bizim bende bu ay başladım ovulasyona 🙃
mavi0811 Gulcan06 yok kuzum doktorla gorusucem esim askeri personel yeni geldi adetim bitsin hemen doktorun yolunu tutucam
Babydady mavi0811 kist için soğan suyunu oneriyorlar benim kst olmadığı halde bir süre içtim ama oyle adet sonrasi başlayıp 10 gun falan içmedim yumurtlama zamanına denk geldiği için adetin 3.gunu başlayıp 4 5 gun içiyordum sabah akşam şifa niyetine .. Rahim duvari kalinlastirmasi için gecen gün burda okudum böğürtlen çayiydi sanirim dallarından yapılan bir çaymis bir aratıp bak canim belki bir faydası olur 😊
Askiletotomsu Gulcan06 polikistik ovee sendromunda mm lik kistler olmaz Atilamayan yumurtalar olur küçük inci tanesi olarak adlandırılan . Polikistik over bir sendromdur kist değil ☺️ siz polip miyom yd acikolata kistinden söz ediyor olabilir misiiz
Gulcan06 Askiletotomsu canim ben rahim duvarindan bahsediyorum rahim duvari kac cm diye sordum bu arkadastda rahim duvari inceligi var
Babydady mavi0811 inan bilmiyorum canım aramalardan böğürtlen cayi vs.yazarak arat istersen çok ilgili bakmadım o posta, yanlış yönlendirmeyeyim seni 😊
[silindi] mavi0811 hayır kuzum kökü aktarlardan bulabilirsin rahimi ve yumurtalıkları güçlendiriyormuş