EbrarHarmanci Merhaba tatlış annişlerrrr 21 günüm kaldı geri sayımım başladı çok heycanlıyım vee korkuyorumda arada bir adet sancısı gbi geliyo on dk sürüo gidiyo belimede aZcık yanma veriyor hadi bakam hayırlısı olsun hakkımızda 🤗❤️😘😍
HicranKzn EbrarHarmanci benimde 28 ama en geç 12 temmuz dedi sabah akşam hazırlıklı olun dedi 🤗 36 olduk biz
EbrarHarmanci DemetCeylan üzülme kuzum bnmde annem yanımda deil kayınvalidemleyim saolsun bakıyor ama bn çok bunaldım eve geçiorm arada
ilaydanurhavvat Valla 54 günümüz var ama bna çok az kalmış gibi geliyor 😂❤️🙏🏻 Alışverişe çıkamadım daha 9 temmuzdan sonra düşünüyorum 🤔 açıkçası korku sardı bni o yüzden gidip alamıyorum. 9 temmuzda kontrol var sonra hemen alışveriş 🤗🤗🙏🏻❤️
EbrarHarmanci ilaydanurhavvat ben çantasının fermuarını iki gün önce kapattım walla 😂😂 eksik var emzik biberon kaldı
DemetCeylan EbrarHarmanci bakması önemli değil de Doğum olursa bebişime biri baksa diye endişe ediyorum umarım yetişir doğumuma 😊 eşim daha Bebek tutamaz 😂
Deletedmom_879 EbrarHarmanci evimin temizliği var halilarım yıkmaya verilecek kendime alisveris yapicam besik alinacak gelecek bilmem ne kıyafetler yikanip ütülenecek çantam hazırlanaak 😂 ayy ne kadar rahatim yaa