Sinyoritaaa Slm arkadaşlar benim bi arkadaşım var 2 buçuk yaşında çocuğu var eşiyle sürekli tartışıyor boşanmak istiyor çocuk kime verilir anneye mi babaya mı ?
NeslihanPiaAbac Sinyoritaaa genelde bu yaştaki çocuklar anneye verilir ki annenin herhangi bir ruhsal yada fiziksel sorunu yoksa.
Sinyoritaaa NeslihanPiaAbac dimi henüz küçük çocuk anneye verilmeli bencede baba nafaka öder arada bi görür anca
NeslihanPiaAbac Deletedmom71 baba annenin koşullarının kötü olduğunu ıspatlayarak velayet alabilir,ama sadece mali açıdan yetişemeyecek konumdaysa hem çocuk için hem kendi için nafaka talebinde bulunabilir
tinymiracle Ben aile mahkemesinde çalışıyorum. Bebek anneye muhtaç olduğu için anneye verilir. Nafaka konusunda babanın da ekonomik durumu önemli. En az asgarî ücret ile çalışma kriteri var. Anne velayeti istiyorsa bakabileceğini de kanıtlamasi lazım.
Sinyoritaaa tinymiracle babasının iki maaşı var emekli çalışan evi de var ama bu demek değil ki babasının durumu iyi çocuk onda kalsın daha minicik yavru kadında boşanıp annesinin yanına gitmek istiyor onunla yaşamak istiyor annesinin bi maaşı ve evi var sadece
Sinyoritaaa NeslihanPiaAbac annesiyle birlikte yaşamak istiyor ev annesinin çocuk küçük olduğu için çalışamaz annesinin maaşı var evi kendisinin onunla iyi bir geçim sağlayabilir belki
NeslihanPiaAbac Sinyoritaaa kendi ve çocuk içinde nafaka talebinde bulunsun tabi boşanma sebebi de önemli etken
Sinyoritaaa Zor bi durum Alla kimseye yaşatmasın böle şeyleri ben yazarken bile üzülüyorum durumuna hiç kimsenin ayrılması tataftarı diilim o çocuk babasız büyümesin ama anlaşamamazlık hergün tartışma vs. Varsa kadın kafayı yemeden ayrılmalı
Sinyoritaaa NeslihanPiaAbac boşanma sebebi aldatma yok ama çok kadınlardan bahsediyo çirkin şeyler söylüyor çocuklarına iyi bakmıyor parasını kardeşlerine yardım ediyor aile gibi düzen yokmuş yani kadında kaldıramıyor bunları