Meri1234 Kizlar bende 8+5im deee yarin kalp atisi duymaya gidecegimm duyarizzz insalllah demi bir sorun olmaz cokk korkuyorummm
Sena343 Meri1234 bende 8+1 im haftaya gidecem randevu aldım 6 buçuk haftalıkken hafif atışlar başlamış dedi ama duyamayiz demişti bir hafta sonra gel duyarız dedi 😊bende anca gidebiliyorum duyacam. Inşallah sizde duyarsınız
MineG Bende 9+1 haftalığım 14 Aralık’ta görünüyor doğum hayırlısı bakalım.Mide bulantısı kusma olmadı sadece arada sırada mide yanması oluyor. Şimdiden cinsiyet öğrenme heyecanı sardı :)
Cnnx 6+6 yız şuan 29Aralık gözüküyor doğum🤗 ancak biz kalp atışını ve embriyoyu göremedik henüz biraz tedirginiz🤷🏻♀️
Sena343 Gzde218 ben iki defa gittim bayramdan sonra kalp atışı için gidecem alttan muayene de oldum 🤭
Gzde218 Sena343 allahımmmm ben en korktuğumm şey bir kez olmuştum başka bir hastalıktan ve çok canım acımıştı çok korkuyorum 😦 sizin nasıl geçti 😩
Sena343 Gzde218 bende kanamam olmuştu biraz o yüzden gittim alttan muayene edecem dedi biraz tırstım ama çok kötü geçmedi öyle kısa sürdü
MineG Sena343 bugün kontrole gittim 4 gün önde gidiyor. Herşey yolunda çok şükür. 2 hafta sonra gel dedi. Belki cinsiyeti o zaman görür zaman nasıl geçiyor hiç anlamadım 🤗 inşallah Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar verir 🤲🏻
Cnnx Sena343 doktor bu hafta duyulur genelde ama bazıları geç duyuluyor olumsuz düşünmeyelim dedi ancak biz kesede bebeği de göremedik 6.haftada o yüzden biraz korktuk😞
kedilianneee Sena343 rüyamda kız gördüm ismini de Asya koymuşum 😇 ama erkek hissediyordum hep içimden öyle geliyor 😂