Minnosumm89 MuhendisHanim cümlemizinki inşallah sağ Salim gelsinler ömür boyu sağlıklı olsunlar hayırlı insanlarla karşılaşsınlar tek dileğim
elfcaglar1 Annesibebegi ikizler iyi çok şükür ama ben dört gün önce rahim açıklığı sebebiyle serklaj oldum bundan sonra hep yatacağım sadece yemek WC içni kalkılacak sen basılsın oldu bu arada kız 🤗
Annesibebegi elfcaglar1 çok geçmiş olsun iyisin inşallah 🙏🏻 İkisi de kız yani çok şanslısın🤗 iyi şükür bizimki oğlanmış :)
elfcaglar1 Annesibebegi ay maşallahhhh 😊😊😊 inşallah yani yorucu ve düşündürücü bi süreç inşallah sağ saglim kucaklarımıza alırız
MuhendisHanim Ya hanımlar benim ayaklarımın altı yanıyor inanılmaz bir ateş ve uzun süre üzerinde durunca şişiyor üzerine basılmaz hale geliyor.. Sizde de öyle mi?
Yenianneadayi2208 MuhendisHanim Ayak altı yanması bendr de var ama şişme yok. Bol su için tuz miktarını azaltın umarım geçer
Derinim2203 MuhendisHanim canım benim de öyle acayip yanıyor şişiyor çok yoruluyoruz herhalde ondan dır
Duygudenenkisi Merhaba, Grubu yeni buldum bende Allah izin verirse Aralıkta oğlumu kucağıma alacağım 💙🤲 Allah hepimizin evlatlarını sağ sağlım kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
elfcaglar1 Duygudenenkisi siz şarjları önlem amaçlı mı oldunuz yoksa acil kısalma açılma vs oldu da o şekilde mi oldunuz
Mc-4 Cnsymn benim de 9 Aralık gösteriyor nasipse. Benim cinsiyeti erkek bakalım. Ne durumdasınız şu an karnınız belirginleşti mi acaba :)
badembid Annesibebegi 19+6 haftalık gebeyim 12.haftamda kız olduğunu öğrendim 😊 hala değişmedi haftaya detaylıya gireceğim orada da değişmezse kızımız geliyor😇
Hikoo Merhaba bende bir aralık minik annesiyim 21 haftalık olduk bugun tam cinsiyetını bilmiyorum detaylı ultrasyon da öğrenirim inşallah