Hakikitosunpasa Bu akşam 18.45 te perinatoloji randevum var 600 tl vericez Anadolu yakasında oturup merak eden varsa çıkışta sonuçları yazarım 😊
Hakikitosunpasa naz_tugce bebek uyuduğu icin uzun sürdü 3 defa girdim içeri doktor biraz kaba yaşlı zaten o acıdan memnun kalmadım ama ilgisi güzeldi bi sıkıntı çıkmadı renkli de bakıyor ama bizimki yüzünü göstermedi cd verdi
naz_tugce Hakikitosunpasa Bir şey çıkmamasına sevindim canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah 🤲🏻 Benim ikiz bebeklerim 90 dakikalık randevu verdi korkuyorum çok ilgilenmezse diye insallah güzel geçer
Hakikitosunpasa naz_tugce heryerini görene kadar uğraşıyor emin ol 3 saat hastanede kaldım bebek uyuyor diye diğer hastalarda hep çıktı girdi yinede göremiyorsa bidaha çağırıyor sadece biraz suratsız bi amca sorun yok sağlıklı falan diyor harici konuşmuyor
naz_tugce Hakikitosunpasa beni bugün aradılar hastaneden de eşler içeri giremiyormuss tek alıyorlarmıs doğru mu
catlover1 Hakikitosunpasa ismi nedir acaba? Gebze yuzyil hastanesine de ayni kişi mi geliyor merak ettim de
Hakikitosunpasa naz_tugce alsada bişey değişmiyor hep ölcüm oluyor ya anlaşılır bişey görülmüyor cd verdi evde izledik