Melos2234 2 gün önceden suya koyduğum fasulye filizlenmiş kızlar böyle kenarlarından ufak beyaz filiz çıkmış yapsam bi sorun olur mu temiz ama
ilkbebekannesi Melos2234 Yok pişirmeden döktüm demek istemiştim.Filizlenen yiyecekler pişirilmez diye biliyorum
Hafise Melos2234 evet cıkan beyaz şey filizdir canm hatta ilkokulda pamuga koyuyoduk dikiyoduk ya hani tam o şekil olmuş Allah korusn yani yememelisin
Melos2234 3MelekAnnesi3 filiz mi oluyor tam olarak adı böyle küçük kenarda beyaz bişey fasulye temiz ama koku falan yok unuttum dün yapmayı bugün yapacaktım 🤦🏽♀️
Msd26 Melos2234 bu post için netten baktım zararı bırak yararı varmış:) yani suda küflenmediniz sürece sıkıntınyok sizde bence netten bakın
HasretYildirim Melos2234 Filizlenmiş bakliyatlar yenilebilir ama filizlenmiş patates, soğanın tüketilmesi sakıncalıdır.
Msd26 Melos2234 https://epochtimestr.com/index.php/amp/kurubaklagilleri-filizlendirerek-tuketebilirsiniz
Askiletotomsu Melos2234 Mecimek mi neydi bişey vardı filizlendirerek yenilen. Demek ki filizin bişey yaptığı yok