-sevgikelebegi12 Kızlar sperm ileri hareket için proxeed plus aldım ama birde vitamin almam gerekliymiş kullananlarınız varmı? Yardımcı olurmusunuz hemencecik🥰
Emine1234 -sevgikelebegi12 evet canım E vitamıni zaten cok etkili sperm üzerinde… Banada doktor solgarı önerdi tavsiye ederim
sheyda911 Çinko ve selenyum da oldukça etkili. Ben eşime ncs nin çinko selenyum bakır bisglisinatlı takviye edici gıda hapından kullandırttım. Tek ürün bu sadece içeriğini yazdım.
sheyda911 Çinko sperm kalitesini, selenyum sperm hareketini, bakır sperm sayısını, bisglisinat ise sperm dna hasarlarını indirger :)
sheyda911 Emine1234 hayır ben folik asit kullandım sadece eşime de yukarıda belirttiğim hapı kullandırttım 2 ay kadar. Zaten amh düşüklüğüm vardı benim ciddi seviyede. Yani yumurta rezervim çok çok azdı. Tüp bebeğe yönlendirildim ancak daha randevu bile alamadan hamile kaldım çok şükür :) 4 aylık bir deneme sürecinden bahsediyorum. Zaten minimum 6 ay ile 1 sene arası denemeniz gerekiyor. Beslenmenize dikkat edin. Stres yasak ama ne yazık ki yapıyoruz en azından minimuma indirim ve sadece inanın :) umarım sizinde mucizeniz yakında gerçekleşir 😊
Emine1234 sheyda911 benimde amh düşük cnm 1.016 3. Asılama olacam tutmazsa temmuzda tüp bebek olacak :)
sheyda911 Emine1234 benimde 0.39 idi 😅 düşün yani sayılı yumurta sayısı resmen. Ama Allah büyüktür. İnşallah sende evladına/evlatlarına kavuşursun 🙏🏻