Shnern Hanımlar buraya resim yükleyemiyorum 😣 yada buraya nasıl r sil yüklenir cinsiyet tahmini öğrenmek istiyordum 😍
NaimeYilmaz Shnern Sosyal medya kullanmıyor :) Bence @Gulsen4224 post açsın biz de sabitleyelim herkes mutlu olsun :)) Yoruma Fotoğraf Eklemek (Açık Fotoğraf Yöntemi) https://resmim.net/ buradan yüklediğiniz fotoğrafın üzerine basılı tutun ve kopyalayın. Sonu .jpg ile biten linki paylaşmalısınız.
Mavera54_04 Shnern gulsen hanim benimkini bilmişti daha 12 haftalıkdı O zaman benden bir iki hafta önceydi bence o doğum yaptı ben şu an 36+3 olduguma göre🤭
Asyaayaz1 Hızlı resim yükle yaz Googleye resimli seç yüklendiği zaman üstüne basıp kopyala yap burayada yapıştır direk çıkar🌸
Nehirimmm06 Shnern bana erkek gibi geldi canım benim oğlumunda bu haftada eli kafası felan çok belliydi
Mavera54_04 Shnern bana erkek gibi geldi tabi hakkınızda en hayırlısı olsun Allah evladında hayırlısını nasip etsin hepimize 💕
Shnern Mavera54_04 inşallah benimkinede yorum yapar çok merak ediyorum bir oğlum var a sanki buda erkek geliyor iicime minik mucizeler ikiside . 9+5 iz daha 🥰