EsmanurTrlBykl Kizlar günaydin 28+2 haftaligim gece uyurken sag bacagima fena bir kramp girdi gece oynatamadim uyustu simdi de agri var ne yapmam gerek normal mi ?yürürken zorlaniyorum
Gmz93 EsmanurTrlBykl evet normal arada benimde oluyor doktorunuza soyleyin magnezyum versin ben kullandim su an pek kalmadi
Twinsmom66 EsmanurTrlBykl kramp girdiğinde ayağınızı uzatın parmaklarınızı gerin diretin yani com acı yapmadan geciyo. Maalesef o kramp ağrısı 2 3 gu duruyo ama böyle yaptım mi kalmiyi
Bsrabargun EsmanurTrlBykl aynen canım dün gecede sol ayağıma bir kramp girdi zor düzelttim ağrım var hala.
Kuzusunannesi EsmanurTrlBykl magnezyum hiç bi işe yaramıyor malesef çekmek zorundasın son zamanlar daha da artıyor 38+3 oldum sabahtan beri geçmedi hala devam ediyor
Deryak Ben solgarın magnezyumu kullanıyorum aynı dizin gibi gece acıyla uyanırdım çok şükür rahatım şimdi
NidaEzgi Aynı şeyi annemle konuşuyorduk şimdi doktorla konuştum magnezyumu ikiye çıkaralım o halde dedi işin tersi benim de hep sağ bacağıma giriyor ve sonrasında 3 gün ağrıyor hep de sabaha karşı 5 gibi 6 gibi girer kramp salmaz hemen de
Aysegulflz EsmanurTrlBykl 37+1 bu haftaya gelince daha çok olucak canım gazla ayakta kalma gece ağladığımi bilirim kramp gelince 😕