Mellisssa Kızlarr hamile kalmadan önce lazere gidiyordum malesef suan Gidemiyorum hamilelikten dolayı genital bölgem kararmış gibi geliyor sizde böyle bir durum yaşıyormusuz ve bnun için neler yapıyorsunuz
Nurcaa Mellisssa gebelikte hormonlardan dolayı genital bölge koltuk altı ten kararması oluyor bende lazere gidiyordum yarım bıraktım gebelikten sonra bu kararmaların geçtiğini söylüyorlar yaşayıp göreceğiz 🤷🏼♀️ Hiçte bişey kullanmıyorum
Bubuseli Mellisssa bu virüste bikini için agdaya gidemediğim için jiletle işimi gormeye çalışıyorum oda malesef karardı gebelikten dolayı🥺🥺🙄🙄
Kodalailesi Mellisssa ilk gebeliğim de de kararmıştı koltuk altım ve genital bölgem Doğumdan sonra açıldı rengi merak etme geçiyor bende korkmuştum doktoruma sordum merak etme o hormonal birşey zamanla geçecektir dedi ve geçti ama 2 gebeliğimde tekrar oldu 😀
Mellisssa Bubuseli bende beyazlatıcı kremler var hamile olmadan önce kullanıyordm sanırım suan onuda kullanamam
Nurcaa Mellisssa bende istemiyordum ama koltuk altım özel bölgem kap kara oldu 🤦🏼♀️ Neyse ki kalıcı değilmiş 😂
VMS Mellisssa ben düzelmek için doğumu bekleyeceğim vucutta her geçen gün o kadar değişiklik oluyor ki mecbur sabredeceğiz doğuma kadar
Mellisssa Nurcaa birde koltuk altı Allahımm kalıcı olmasada 8ay ben nasıl duracagım birde adanada yasıyorm illaki askılı giyecgm günler olacak 😂çok mutsuzm suanda dahada kararacak dıyorsn🙈
Nurcaa Mellisssa bende Adana da yaşıyorum 😂😂😂😂😂 kalıcı olmuyor ama gerçekten kötü görüntü asla koltuk altımı görmek istemiyorum 🥴
Mellisssa Minikmelekk evet farkedıyr ben bekarknde kullanıyordm ama hamilelkte korkuyorm o yüzdn kullanmıyorm ama bariz bi şekilde düzenli kullanımda açılıyor
Nurcaa Mom72626 doğumdan sonra biraz bekleyip kremlere falan başlayacağım o zaman 🙄 çok kötü bir görüntü ama ya
hazaltolga1 Mellisssa hangi marka acaba kullandığınız benimde var hafif kararmam şimdi hormonlardan daha da artacak diye endişeleniyorum
Mellisssa Nurcaa ayyyy ben şu doğal kürlere bakıyım pek fayda edecegmı sanmıyorm ama en azndan çabaladım derim😂
Nurcaa Mellisssa mutlaka oluyor ama tavsiyem çokta bişey sürme özel bölgene geçici bir süreç olduğuna kendini inandır. Ben alıştım artık 🙄