Erceyl Esra_80 canım yanlarindaki o tutacak aksamini kontrol et bide 5 litrelik su şişesini koy merdivende eşin test etsin ;))) ben öle test ettim
anneyim_33 Esra_80 bu pusetler oto koltuğu olarak da kullanılır mı acaba yoksa ikisi ayrı ayrı mı alınıyor
Dilangocerr Denizzerya araba içinde kullanmak için alınan pusetler farklı bu pusetler araba içerisinde kullanılmaya uygun değil diye biliyorum
Esra_80 Denizzerya bu kenarlarda siyah bir aparat var bence emniyet kemerini oraya geçiriliyor bende öyle görmüştüm 🥰
Dilangocerr Bende normalde bebekonfordan alacaktım 110₺ gibi bir şey di fiyatı ama bi gün pazara bi gideyim dedim pazarda aynısını 50₺ aldımm🥰
Esra_80 anneyim_33 ayrı alınıyor ama masraf bana göre kenarlarında da siyah aparat var ordan emniyet kemeri geçiriliyor sürekli yanına olucam zaten 🥰
Erceyl Esra_80 evet canım çok önemli bu konu önce test edin Allah korusun benim kuzenim başına geldi cunki çocuk düştü ;((( merdivenden çıkarken şimdi böle şeyleri ben çocuğa kullanmadan önce test ediyorum