ZeynepKara Zynp53 dün randevum vardı 33 haftalık hamileyim 10 gün sonraya randevu verdi nst ye giricekmişim
Zynp53 ggzmkrcc ilk doğum olacağı için 33 ten başlıyor lar diye biliyorum. O yüzden endişelendim. Ama erken herhalde daha
Zynp53 iko58 ozgeilhan ZeynepKara ggzmkrcc beni de haftaya alırlar herhalde 35 olucam Bi daha ki kontrolümde
Bgs Zynp53 ben göğüslerime dokunamıyordum inanılmaz şişmişti ve gergindi. Başkada hiç bir belirtim yoktu.
ilaydanurhavvat Zynp53 bnde aynı posttu açtım canım. P.tesi kontrolum vardı tam 32 haftalıktım ilk o gün nst ye girdim. Doktor kıntrolü sıklaştırdı normalde ayda bir di bu sefer 3 hafta sonra gel dedi zamanla o da azalır inşallah 🙏🏻❤️
Zynp53 ilaydanurhavvat bana da bu haftadan sonra 2 hafta da bir gel dedi. Gittiğimde nst ye girerim muhtemelen
Aycann Zynp53 bebeğin durumuna göre başlıyorlar. Ben 33. De başladım. Normalde 35 itibarı işe başlıyorlar
zuura Zynp53 36dan sonra yapiliyor demisti doktorum, okuduklarim arasinda cok daha erken yapanda varmis; ama ben ilk defa 36. haftamda girdim