Rjn5656 Malum ramazan . ve çiğ köfte siz olmaz eşim alıyor canım çok çekiyor yesem bi sıkıntı olur mu ya 🤔
Minik1234eli Rjn5656 Allah’ın izni ile bişey olmaz canım midende problem yoksa eşim bu işi yapıyor dürüm yemem ama sıkım yerim ayranla Harika oluyor
Alev16 Rjn5656 8 haftalıkken canım nasıl ciğ köfte istedi eşim gece 11 de dışarı cıkıp almıştı etsiz satılır dışarıda etli olarak satışını bugüne kadar görmedim rahatlıkla yiyebilirsiniz
Asyaayaz1 Haftada iki kere mutlaka yiyorum cnm etsiz olduğu için bi sakıncası Yok sadece acılı yeme oda midene rahatsızlık vermemesi için..
Rjn5656 Znrr oda içinde yok zatten diyor . adam 20 lira kazanç sağlıyor bide et mi koycak :) normal ole bi çarşı tezgahindan almış
Meryemkale Rjn5656 başlığa yiyecek içerir yazmalıydınız hassas annelerimiz için malum hamileyiz can çekebiliyo😏
Annesjnjnbalj Rjn5656 sakın etli olanindan yeme..çiğ köftecilerde etli ve etsiz seçenekleri olanlar oluyor onlardan etsiz tercih edebilirsin çok canin çekerse
Laodike Rjn5656 ben özellikle bu dönemde yemiyorum. Pişmemiş bir yiyecek ve eve gelince ısıtma şansı yok. Covid bulaşma riski var bence 🤷♀️
Rjn5656 Laodike aslinda bende dikkat etmeye çalışıyorum bu konuda . ama yapacak birşey yok nefsimize hakim olmak biraz zor bu süreçte :)