Karahan_ ben kontrole diye gittim acil sezaryene aldılar beni bebeğin suyu bitmiş ama öncesinde de planlı sezaryendi.sabah doktorun yanına gittim önce nst ye bağlandım nst de sancım çıkmadı dr çok iyi dedi ((erken doğum riskim vardı çünkü ) ultrasonla kontrol ettiğinde bebeğin suyunun bitme noktasına geldiğini gördü hemen ameliyathaneye haber verildi boşluk olunca beni alacaklardı o arada kan tahlilleri ve covid testi yapıldı sonra ameliyathaneye alındım düşün benim o halimi zaten normalde de çok panik bir yapım var dualarla girdim önce anestezi doktoru geldi bana yapacağı işlemi anlattı belime iğne vurdu ve kesinlikle hareket etmememiz lazım o arada İnan hiç ama hiç acımıyor iğne vurulduğu an bacaklarım uyuştu ve işleme başlandı ben anlamadan bi anda ağlama sesi geldi bebeğimin o an çok farklı bir duygu kesinlikle genel istemeyin spinal en iyisi çünkü genelde uyandıktan hemen sonra ağrısı başlıyor spinalde uyuşukluk birkaç saat sürdüğü için ağrıları hissetmiyorsunuz onun dışında sezaryen evet ağrınız olacak iyileşmek için tek çözüm sürekli yürümek başka seçenek yok sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah