Esrakavak Kızlar aşı olup kocanızda sperm düşüklügü oldumu? Yanı aşı cocuk sahıbı olmayı bı kac ay erteleyebılıyormu bu nedenle. Doktorlarınız bu sürecte vurdurun yada vurdurmayın dıyor mu? Bilgisi olanlar yazabılır mı?
metehaninannesiii Esrakavak internette okumuştum bulursam.atayim sana prof doktor corona aşısı erkeklerde kısırlığa neden oluyor demişti.
Feyza-nur Esrakavak dün haberlerde dinledim profösor doktor konustu covid gecırmıs ve aşı olmuş kişiler 3 4 ay cocuk dusunmesın vücut kendine gelsin covidde asıda yumurta ve sperm düşüklüğüne. Neden oluyor demişti
Bahardali Esrakavak virüs yeni araştırmaların kesin bir doğruluğu henüz yoktur bence. Kim kaç sene bebek denemişte aşı olduktan sonra sperm düşüklüğü olmuş. En az bi 5 sene geçmesi lazım ki anlaşılsın
Esrakavak metehaninannesiii bende okudum canım . Ama yanı zorunlu tuttular eşime bizde tedavı goruyoruz hersey boşa gidecek diye üzülüyorum😞
metehaninannesiii Esrakavak umudunuzu hiç kaybetmeyin rabbim tam umudunuzu kestigi anda verir rabbim su mübarek günde hayırlısıyla evlat sahibi olmanı nasip etsin inşallah
Esrakavak Feyza-nur ben o kadar ilaç kulandım eşim kullandı nasıl 3 ay bekleyeyım . Maddi açıdan zor olur tekrar tedavı olmak. Şimdide eşime çalıstıgı devlet kurumu zorlayıcı şekilde aşı yaptıracak…
Rozmari Esrakavak bu tedavinizi gösterin kuruma tedavi sonrası aşınızı yaptırın sonuçta tedavi içindeyken doktorlar da Önermiyor
Zehra-Arda Esrakavak biontech yaptırmak daha doğruymuş sizde araştırın isterseniz tabi doktor öyle söylemişti benim eşim de sağlıkçı biz çok araştırdık biontech yaptırdık