Boncukgiller003 saideeeee 44 kilo ile hamile kaldım şimdi 54 kiloyum 31 haftalığız 🤷🏼♀️ ben çok aldım diyorum ama doktor gayet iyisin zaten zayıf kızsın o yüzden 6-7 kilo daha alabilirsin dedi 🙄
cicegim_geliyor saideeeee aynen canim dikkat etmemiz gerekiyo suan onemli olan bebeklerimizin sagligi🌷yinede dert etmeyin kiloyu eminim verirsiniz😍
Mihriban_27 Pelin__1 ah aynı durum bendede var basen ve kalçadan almışım 7 Kilo eminim 6kilo sırf orası ve aşırı yırtılma 😞
benaslindayohum saideeeee 72 ile hamile kaldim 27+5im ve 78 kiloyum. Kilo verilir bebislerimiz iyi olsun yeter ki ❤
Pelin__1 Mihriban_27 Çatlağım hiç yok şu anda ama gerçekten popom 2 katına çıktı bacaklarım incecik kaldı çok saçma oldu😂
civciv1520 60 kilo ile hamile kaldım ilk üç ay üç kilo verdim sonra tekrar 60 oldum şuan 31 haftalık hamileyim 🧿🤲 toplamda 13 kilo aldım ama yavrum iyi olsun sağ salim kavusalim evlatlarımıza inşallah kilo verilir hiç dert etmiyorum
Mihriban_27 Pelin__1 ya ne güzel inşallah çatlak olmaz 🙏 benimde kalır yanı yok ama baseninde kalçadan bir eksiği yok açıkçası 😂😂😂😂