YelizYildirim Adetime 4-5 gün kala bhcg yaptırdım 0.13 çıktı. Gecikmeyi yine de beklemeli miyim? Yoksa bu ay umudumu kesmeli miyim? Benim gibi olup sonra pozitif çıkan var mı?
Denizyildizii YelizYildirim keşke erkenden yaptırmasaydınız geç döllenmesi falan olmuş olabilir. Bir hafta sonra tekrar yaptırın
Emelg YelizYildirim benimde kızımda 2 gün kala 58 di betam. İnşAllah sizinde olur şu an yok gibi gözüküyo ama geç döllenme de olabilir
elifgunay55 YelizYildirim bende bugün test verdim sağlık ocağında yarın cıkcak sonuc ölüyorum heyecandan bat 22 nisan benimde ama öncesinde dayanamadım test verdim
YelizYildirim metehaninannesiii oğlumu adete bikaç gün kala yine kan testinde öğrenmiştim. 300lerde değer. Eğer varsa şimdi de çıkar diye düşünmüştüm. Ama yok galiba
YelizYildirim Denizyildizii zaten regl günüme çok az kaldı beklicem. Gecikme olursa o zaman yine yaptırırım
Emelg YelizYildirim Rabbim şu mübarek günlerde sanada nasip etsin inŞallah dağlıklısından en güzelinden versin
YelizYildirim elifgunay55 yaaa hayırlısı olur inşallah. Sonucu yaz buraya da merk ederim ☺️ Ben sanırım bikaçgüne regl olucam. Belirtiler başladı 🤷🏼♀️