Mervealp Merhaba 21+4 haftalık hamileyim ayrıntılı ultrason için randevum var yarın. İkili test ultrason için gittiğim dr perinotologdu. Şimdi başka bi hastaneye gidicem fakat kadın doğum doktoru girecekmiş. Bu normal bir şey mi ?
Tugba6336 Mervealp cihazı iyiyse yapa bilir. Radyoloji uzmanı ,perinotog da yapabilir. Benim kadın dogumcum oğlumda ayrıntılı ultrason u yapmıştı. Böbrek büyümesi vardı. Radyolojinin birde yapmasını istemişti .
Seda-1 Mervealp benimkine kadın Doğum doktoru girmedi ben sordum hatta siz mi bakıcaksınız hocam diye hayır benim ilgi alanım değil başka doktor bakıp rapor edicek ben değerlendiririm dedi
Emirinannesi34 Mervealp benim doktorumda siz bakabiliyormusunuz dediğimde, perinatoloğun bakması daha uygun olur bazı yerlerde radyalogda bakıyor onların işi aslında bu dedi.
ASevilayy Evet canım normal. Bana da kadın doğumcu girmişti hatta gayet güzel incelemişti yarım saat sürmüştü
Mervealp Seda-1 daha önce perinatolog girdiğinde çok memnun kalmıştım uzun uzun incelemişti şimdi kadın doğumu duyunca bi huzursuz da olmadı değil ilgi alanıyla mı alakalı cihazıyla mı diye merak ediyorum hala yarın görücez artık nasip kısmet🙏🏻 Çok teşekkür ederim 🙏🏻