Reyhanselim nurtencetinn sıkıntı değil benim derdim sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum uyumayan bir çocuk mu olacak doğuncada😂
Reyhanselim 1Anne2Bebek1Kopek emen bebekte bu dediğiniz zor oluyo malesef ben ayıramadım yanımda beşiğinde yatıyodu bide çok üstünü açıyor bebeklikten beri ve tulum giymiyo malesef ondan 4 yaşında anca ayırdım odasını
1Anne2Bebek1Kopek Reyhanselim ben de emziriyodum ama yine de ayirmistim ama ben kendm emzrmek için kaldiriyodum suan 17 aylik gece memeyi kestim 19 haftalikta hamileym benm oglm da asla ustunu örttürmez ama tulum giyiyo tabi sizin biraz zormus allah kolaylık versin
Reyhanselim nurtencetinn zorunlu sezeryan doktorla konuşup 6 eylül isticem evlilik yıldönümüm 38+4 olcak bebek 39+3 büyüklüğünde olcak yapar herhalde
1anne-2bebek Reyhanselim oglum da cok hareketlı değildi dogdu uyumayan durmayan bır brbek oldu hep uyuyo dıyordum. Karnımdada hareketlı bır bebek, insallah dogduktan snra uyur. Icınız rahat etmıyorsa dokgorunuza sorun. Daha ıyı bılgı alırsınız
Reyhanselim 1anne-2bebek içim rahat etmemesi değil bebek anne karnında mı belli eder kendini merak ettim bebeğin kıpırdanması iyi bişey sonuçta iyi olduğunu öyle anlıyoruz🙂
Reyhanselim 1Anne2Bebek1Kopek bende üstüne asla tulum giydirtemiyorum ondan sürekli üstünü örterdim şimdi odası ayrı peteğin dibinde yatağı kapısını kapatıyorum yinede kalkıp üstünü örtüyorum hala😂
Baloncuk41 Belli saatlerde benimkide sabah ikindi vakti bide gece hareketleri hissetmiyorum diye dertleniyodum bide 🤣 yanlız ben aç kalınca daha cok hareket ediyo sanki tokken anlamıyorum yada 🤷🏻♀️
Reyhanselim Baloncuk41 hiç farketmiyor 2 gündür oruç tutmuyorum ağrım oldu korktum tutmadım (gaz sancısıymış bezelye ve yeşil mercimek yediğimden olmuş yemeyince geçti ondan anladım )tutarkende aynıydı şimdide aynı yarın tekrar devam etcem inşallah tutmaya
ezos Reyhanselim benim oğlum da öyleydi doğana kadar alışmıştım artık 15 dk hareket etmese biseyi mi var diye endişeleniyorum😁 doğduktan sonra da öyleydi çok zor bir bebekti hep kucak hep gezmek hep muahbbet istedi uyurken bile eli kolu durmuyordu😁😁
Reyhanselim ezos benim bir oğlum daha var doğumum eylülde ve çocuğum okula başlıcak eğer koronadan ertelenmezse biraz akıllı bir bebek olursa iyi olur o açıdan 😂
ezos Reyhanselim eyvah bizim abimiz de düz duvara tirmaniyor bizim de akıllı uslu olursa biz de çok sevinicez🤣🤣