Elfn Sizinde fikrinizi alayım dedim arkadaşlar lohusa takımını İnstagram üzerinden almayı düşünüyorum kaliteli görünüyor 7 parça set halinde var pijama alt üst,gecelik,sabahlık,taç,terlik,şal hepsi 245 tl civarı sizce böyle mi alsam yoksa bildiğiniz daha uygun yer var mı tecrübeli annelerin cevaplarını bekliyorum ☺️☺️
deletedmom30 Elfn çok pahalı be canım çarşı falan yokmu ve arkadaşlar bir sürü post açmıştı bunla alakalı
Cancancan Elfn canım ben kayseriden aldım 150ye 3lü set tacını ve terliğini de aynı yerde satılıyordu 30 tlye aldım bu setin bi fazlazı şal ki o da bence heryerde bulabileceğin birşey sanki pahalı gibi geldi bana iç çamaşırcıdan aldım ben
Burcu59 Elfn 7 parca uygun canım mecitin takımından bahsediyosan. 3 lu sete 200 vermektense. Zaten yaninda taci terligide icinde. 2 takım aldım ben valla pijama cok sevmem normalde bunlar o kadar hosuma gittiki evde de giyebilirim dedim 😁
Elifc92 Elfn bende bakmistim o sete en uygunu o hem pijama takımı hem gecelik hem sabahlık almaya kalksan ayrı ayrı o fiyatı geçiyor geriye kalan 3 parçada hediye gibi birsey
sebos Merhaba instagramda onlinecamasir.comm dan sabahlık gecelik pijama takımı terlik ve tacı kapıda ödemeyle birlikte 202 tl'ye aldım ürünler çok güzel