Adakbebek2020 Arkadaslar Allah nasip ederse yarın ikili tarama var. Bu tarama da aç tok olmak onemlı mı? Tarama olup ta bilgısı olan varsa yardımcı olabilir mi? 🤰😊🤗
mucizebebek03 Adakbebek2020 farketmiyor canım ama kandan önce renkli ultrasona veriliyor ve tok olsan daha iyi çünkü bebeğin hareket eder burun kemiği popo ense kalınlığı hepsine bakılıyor o yüzden şekerli şeyler ye git ben geçen hafta yaptırdım kan sonucum iki gün sonra çıkacak bakalım hayırlısı 🤲🏻🌹🌹
Meless Adakbebek2020 aynen ye canım ama benim ki hala belli değil bende ne umutlarla gitmiştim sıpa sırtını dönmüştü belki sen şanslı olursun😍
Eliffgngr Aç tok farketmiyor canım ben tok gitmiştim senin gibi çikolata yiyip girdim ama doktor küçük diyip bakmadı😅😅 ama ikilide cinsiyet öğrenen çok insan var 🙏 inşallah sende öğrenirsin
Meless Adakbebek2020 erkekse çabuk belli olurmuş tahmin yapıyor genelde ama kesin demiyor 16.haftada gel diyor hayırlısı neyse o olsun hakkında😍
Adakbebek2020 mucizebebek03 ay canım hayırlısı ınsallah sonuçlarımız hep guzel cıksın. Rabbım hayırlısı ile kucaklrarımıza almayı nasip etsın🥳🤗🤲