2melekannesi_ Kızlar dün eşim görmüş rüyamda hamileydin dedi bugün de ben gördüm test yapıyorum çift çizgi çıkıyor rüyamda ayy nasıl mutlu uyandım inşallah bu güzel duyguyu yaşamak da nasip olur hepimize 🤲🏻🌸💜
minikmucizemmmmmm 2melekannesi_ bende bu gece rüyamda çok mide bulantısı çektiğimi gördüm alakası var mıdır bilemiyorum ama yarın adet günüm bakalım nolcak☺️
Dilara0638 2melekannesi_ inşallah yaşarsınız canım bizde 1 buçuk senedir istiyorduk olmuyordu benim eşimde bi gün rüyasında çocuğumuz olduğunu görmüştü çok duygulu anlatmıştı böyle baya etkilenmiş ertesi gün test yaptım çift çizgi çıktı hamileymişim zaten 😊
2melekannesi_ Dilara0638 ayy maşallah çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍 ben de eşim öyle deyince test yaptım ama 4 günüm vardı tabi göstermedi testte şimdi günümün geçmesini bekliyorum 🤲🏻
E-Y 2melekannesi_ inşallah rabbim gönlünüze göre verir🤲 Bende sefer düzenliyordum kılıç kalkan asker falan 😅😅
minikmucizemmmmmm 2melekannesi_ inşallah ama sanmıyorum ya☺️ Ne güzel rüyada görüp gerçek olanların anlattıkları çok güzel bi mucize🙇🏼♀️
fyznrilter 2melekannesi_ Bende 2 hafta önce iki defa rüyamda görmüştüm hamile olduğumu. 1 hafta sonra test yaptım ve 7 haftalığız
E-Y 2melekannesi_ Bende bilemedim sabaha kadar içimdeki tekme atıp durdu onun etkisiyle görmüş olabilirim belki 😅
mrsflowers 2melekannesi_ yaaa bende rüyamda görüp hemen yapmıştım çift çizgi çıkmıştı annem ve yengemde görmüştü inşallah vardır 🥰🥰
2melekannesi_ minikmucizemmmmmm olur inşallah umutsuz olmayın ben de kendimi kaptırmak istemiyorum ama bir yandan da bir umut var içimde hep gerçekten karmaşık duygular ama iyi düşürsek iyi olur belki 🥰 bir gün biz de yaşayalım o mucizeyi💜