Mom080 Nry0682 ay boşver boşver keşke olmasaymış hiç estetik durmuyor zaten ama kontrol et hamile olmayabilirsin 🤪🤪🤪
Mom080 midekoruyucu durumu söyle editlemek istiyorum ben herkesin farklı evet ama yarım olarak benimki masallah tam 😂😂😂😂
Mom080 Nry0682 hahahahaha bilimde neymiş 🤪🤪 hamile değilsin tatlım üzgünüm 🤓🤓 bak bana köküne kadar hamileyim 😂😂🤦🏽♀️
midekoruyucu Mom080 anladım anladım o yüzden dedim ya sizin ikiz diye 😂😂😂😂 mesela kiminde çok belirgin. Bendeki de hayali bir çizgi çok az görünüyor
Nry0682 Mom080 😭😭😭şuan hayallerim suya düştü 🤪🤪cizgim yoksa göbegim kıllandı ondandamı anlasılmıyo cinsiyet 🤪🤪
E-Y Nazzprlkci Benim aşağıdan basliyoor yukariya doğru gidiyor. Bende çizgi koyulaşıp boydan boya tamamlanınca doğumun geldiğini gösteriyormuş diye duymuştum.
mucizebebek03 Nry0682 Yok canım benim de kıllandı çizgi yok bende de 😃☺ama ben kontrole gittiğimde ağda yaptım tertemiz oldu ama yine çizgi yok🤷🏻♀️💁🏻♀️😂😂
ysmn_1506 Nazzprlkci benimde oğluşum oluyor 25 haftalık oldum ama asla cizgim yok. Çok beyaz tenliyim genelde buğday tende belli olur diyorlar ama bilemedim olmayan var mı acabaaa
Seda_nrr Nazzprlkci aaa hiç bilmiyordum :) ama benim göbek altında oluştu çizgi hemde çok erken 13 haftalıkken farkettim ve kız oluyor şimdi 16+3 haftalığız :)