Nur_2013 Ya kafayı yicem artık su sizintisiyla çamaşırımda hafif ıslaklık olsa acaba su mu diye kafama çok takıyorum paranoya bağladım artık siz de var mi böyle şeyler yaşayanlar su sızıntısını
Meless Nur_2013 burda bir arkadaşta geçen yazmıştı. Siz miydiniz bilmiyorum. Acile gitmişti orda test yapmışlar su mu değil mi diye su çıkmış hastaneye yatırmışlardı. Bence doktora gidin
Melos2234 Nur_2013 bende de aynı sorun var ya korkuyorum ya su geldiyse diye ama bugün turnusol kağıdı alıcam eczaneden onda belli oluyormuş su mu idrar mı olduğu
Ayseninoglu21 Nur_2013 canim benimde hep camasirim islaniyordu bn akinti diyip gecistirmistim 38+5 haftalik olmuştum kontrole gittim doktorum suyun bitmis dedi ve suni sanciyla dogumumu baslatmisti sakin ihmal etme canim
Melos2234 Nur_2013 doktoruma mesaj attım oda panik yapmak eczaneden turnusol kağıdı al su ise gel dedi doktor önerdiğine göre doğrudur diye düşünüyorum 😊
Hkn-snl Ayseninoglu21 canım bisey sorcam bende 39+4 haftalikk oldum iki gündür sünen bisey geliyo iltahap değil şu böyle biseymi
Bsmlh Nur_2013 kafana takmak yerine amnioşur testi yaptır cnm benım5 kez yapıldı ve güvenilirliği 100/100 suyum hep azdı düşüyordu acaba demek yerıne hep yaptı devlette ücretsiz ama pedler varmıs oda olurmus benım dr önermedi onu amnioşur daha garanti dedi
Bsmlh Nur_2013 rahım ağzından dr çubukla sıvı bakıp solisyona koyuyor 2 dk sonra sonuç cok bastı agrısız sızısız
Birkucukkelebek Melos2234 kağıt pembe renkli mi peki ? Pembe kağıtlarda maviye dönerse su, mavi kağıtlarda pembeye dönerse akıntı ya da idrar oluyor