Herkese merhabalar ilk bebeğimi translokasyon sebebi ile çok zor bir süreç geçirerek kaybettim genetik translokasyon 4 ve 13 gen rahatsızlıkları olanlara Umut olsun diye yazıyorum 2019 yılı Haziran ayımda gebe kaldım dünyalar benim oldu sanmıştım 8. Haftada bebekte belirli anomaliler fark edildi ve araştırma hastanesine yönlendirildim kabullenemedim hiç gittim ve hayatımı zindana çeviren olayla yüzleştim bebekte anomali vardı ve 15 haftalık normal doğumla bebeğimle vedalaştım duymadığım herşeyi her tıbbi terimi orda öğrendim ve sağlıklı bebek dünyaya getirme oranım altıda birdi sürekli tahlil için git gel yaptım ve bıktım bıraktım geçen yıl spor saglıklı beslenme ve olumlu düşünmeyle haziranda tekrar gebe kaldım tabi tekrar aynı süreci yaşananın korkusu vardı üzerimde sürekli her an doktorda buluyordum kendimi doğuma kadar hiçbir şeyin garantisi yoktu çok şükür bebeğimi şubatta dünyaya getirdim ve sağlıklı genetik translokasyon olan anneler lütfen ümitlerinizi yitirmeyin spor yapın olumlu düşünün
doğal yolla saglıklı gebelik ihtimali düşük olan ben tüp bebek garantisi bile olmayan ben ikinci bebeğimi ayağımda sallıyorum suan rabbim hepinizin gönlüne göre versin