21 haftalık gebeyim renkli doppler çekimine girdim ve anne rahminden bebeğe giden damarda çentik saptandı
21 haftamda çentik ??
DuyguGngr benimde o haftalarda detaylı ultrasonda sol tek damarımda çentik çıktı şuan 36 haftalık hamileyim hala devam ediyo doktorum coraspin vermişti ama 32 de bıraktırdı minyon bi kızın olcak dedi o şekilde haftasına göre 200 300 gram kadar daha düşük oluyo malesef
Yenidenanne erken doğum tiski taşıyor ama olmayadabilir bu haftalarda çıkıyor dedi doktor ne kadar normal bilemedim
DuyguGngr Benimde vardı kuzum 20+5 haftamda öğrendim 25. Haftamda da vardı ama sonrasında coraspirin kullanmaya başladım çok fazla tuz tüketiyordum onu minimuma indirdim ve olabildiğince süt içmeye et ürünleri yemeye çalıştım sağlıklı kilo için. 28+4 haftamda geçmişti çok şükür umarım sizinkide öyle olur internette çok fazla olumsuz şey yazıyor onlara bakıp üzmeyin kendinizi inşallah sağlıcakla vaktinde doğacaklar 🙆🙏
DuyguGngr benim başından beri erken doğum riskim vardı zaten ama evet bebek az besleniyo normale göre şuan benim doktorum bile şaşırıyo iyi bile geldin bu haftaya diye bol bol dua et canım ben hergün kaşar muz ceviz yumurta bunları bol bol yiyorum kiminin bi süre sonra geçiyomuş çentik inşallah seninde geçenlerden olur
inşallah geçer benim de 27 haftadan sonra geçenler varmış
DuyguGngr Canım benimde 22 hafta detaylı ultrasonda cıktı doktor bekleyelim 25 haftaya kadar dedi geçmezse ilaç başlarız dedi 25 haftamda gittim kendiliğinden direnç çentik geçmişti ekstra bisey yapmadım aslında hergun tansiyon olcturdum tuzu azalttım bol su ıctim sol yana yatmaya çalıştım şuan iyiyim hamdolsun insAllah seninki de gecer bende çok stres yapmıştım ama değmez genişinize zarar stres sadece sıkma canını sende duzelicektir