Ozlmcgrci Merhaba arkadaslar adetim 2 gun gecikmisti beta sonucum 230, cikmisti adet te gore 4hafta3 gunluk hamileyim sizce beta sonucum normal mi bu şekilde başına gelen var mi cok endiseliyim
Muratnannesi Ozlmcgrci 2 günde bir betahcg testi yapmaya devam ediceksin canım düzenli olarak 2 kat artış olması lazım. Son adetine göre 7 haftalık olduğunda doktora git hem kese hem kalp atışı duy.
Pcoslubiranne Ozlmcgrci değerin kaç oldugu değil 2 günde en az yuzde 60 artmis olmasi onemlidir.Ilk verdiginiz tarihten 2 gün sonra tekrar verin.Kese hemen gözükmez en az 5 haftalik olmaniz lazim.O da degeriniz 2500de vajinal 5000lerde karindan gorulur.Hayirli olsun.
Ozlmcgrci AhahHbzhz sağlık ocagi doktoru bana pazartesi günü git kan değerlerine baktir ve keseye baktir dedi fakat benim 3.gebeligim oldugu icin görünür mü görünmez mi bilmiyorum sizcede daha erken degik mi
AhahHbzhz Ozlmcgrci canım benim daha önce düşüğüm olduğu için 5. Ci haftamda gittim vajinal ultrasonda keseyi gördük 6 hafta 3 günlükken vajinal kalp atışıni dinledik
Elcnbykckr 1000/3000değere geldiğinde kese gözüküyor doktor öyle söyledi bende oyüzden beklemedeyim 2gün sonra bir daha verin artışı kontrol edin
rmdfile Ozlmcgrci benim ilk beta sonucum 71 di 31 haftalık olduk hamdolsun 🤲🏻 Her laboratuvar farklı sonuçlar çıkarabiliyor aynı gün sağlık ocağı ve özel hast arasında da fark olmuştu
rmdfile Ozlmcgrci bundan sonra önemli olan iki günde iki katı artış olup olmaması. Daha sonrasında da ultrason görüntüleri. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤩
Elcnbykckr Ozlmcgrci kendini katlayarak artması önemli olan canım sen doktor randevunu 2hafta sonraya al
Ozlmcgrci Elcnbykckr yok kese görünmez zaten ama kan test yaptir dedi onun icjn gidecegim yukselme olduysa belki gorulebilir kese bide folik asit yazdiracagim
Elcnbykckr Ozlmcgrci canım kese görünmez bence şimdi doktor bakar Göremez boşuna canını sıkma diye dedim ben ama tabiki hemen başla folik aside