Öncelikle ilk forum yazım ve bütün gebe arkadaşlara merhabalar . Herkes sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına alsın dileklerimi sunuyorum .
Bundan 3 ay önce 8+1 de ilk gebeligimi kürtaj yapmak zorunda kaldık. Kalp atışı duyulmamışti haftasına göre de geriydi. 3 aydan sonra tekrar hamile kaldım şükürler olsun 🤲 ( bir çok insan hamile kalmak için yıllarca uğraşırken ben tekrardan hamile kalabilmiştim) iki gündür hafif lekelenmelerim oluyor diye bugün ilk defa kontrole gittim. Doktor keseyi gördü. Su an son adet tarihime göre 8+5 im. Fakat doktor kese 7 hafta ile uyumlu bebek te 6+3 hafta ile uyumlu dedi. Kalp sesini net duymak adına vajinal muayene ile baktı fakat kalp sesi duyamadi. İki şey olabilir birincisi geriden geldiği için henüz erken duyamamis olabiliriz dedi . İkincisi bebek ölmüş olabilir kalbi durmuş olabilir dedi. Öğleden sonra kan ve idrar sonuçlarına göre daha net konuşacak. Haftaya Cumaya da tekrar bı muayene yaparız dedi. Daha önce iki defa aynı şeyi yaşayan var mı aranızda. Bu defa da aynı şeyi mi yaşarım . ? Psikolojik olarak evet kötü bir süreç ama yine de sağlam durmaya çalışıyorum vardır bı hikmeti diyorum. Benim gibi son adet tarihine göre geriden gelen ve kalp sesi daha sonradan duyulan var mı . Şimdiden hepinize teşekkür ederim . Rabbim isteyenlere bir an ocne nasip etsin. Hamile olan annelerimizide bir an önce kucağına almayı nasip etsin Allahım sağlıkla inşaallah 💙🤲