Esosun Kızlar saat 13:30-14:00 gibi doğumum var prematüre olacağız 36+4 üz dualarınızı esirgemeyin💜🌸 oğluşumla sağlıkla çıkalım inşallah küvöze girmeden ameliyathaneden🤲🏼
MeliSeliMelih Esosun prematüre olmayadabilirsin canım hafta olarak öyle sayılıyor ama küveze almayadabilirler haftası çok kötü değil sağlıkla gelsin yavrun hayırlı doğumlar 🕊🌸
Gizem957 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım Allah korktugumız yere ugratmasın insallah
Esosun MeliSeliMelih teşekkürler canım bilmiyorum doktorlar her ihtimali söylüyor işte 36 haftalık gözüküyor dedi biraz miniğiz haftamıza göre birde şeker tansiyon olunca insan bıraz korkuyor😊🌸
MeliSeliMelih Esosun korkma canım bu mübarek günde her şeyin güzel olacağına inan bizde 36+3 üz bi kaç haftam kaldı doğuma inşaallah hepimiz güzel güzel alırız evlatlarımızı kucağımıza 🌸
Bugcuu @Esosun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❣️ Bizde 36 haftalık olduk bu gün. Doktor bu gün doğsa kendini kurtarır dedi merak etmeyin prematüre sayılmaz inşallah sizin bebişte 💚
Merve5561 Esosun canım serklajın vardı sanırım bir sıkıntı mı oldu erken doğum oluyor gerçi erken sayılmaz maşallah 37 sayılır
Esosun Merve5561 canım serklaja dayanmış artık zaten kanala gireli baya olmuştu 1 ay kadar nerdeyse ha bugün ha yarın bekledik bugüne kadar anca gelebildik biraz da nabzı düzensizleşince doktor hiç riske girmeden alalım dedi sezaryen olacağım 🌸🤲🏼 Dualarınızı bekliyorum güzel anneler
Anne54 Esosun Hayırlısıyla sağ sağlim alırsın inşallah kucağına eşin sen evladın hastaneden çıkmayı nasip etsin 🤲🌼
arisin_annesiii Esosun haftan gayet iyi canım e37de doğuran çok insan var hic korkma Allahım sana bağışlasın
Linam6868 Esosun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kuveze de girmez insaAllah benim kızım 37+1 doğdu kilosu 2550 2400 ve aşağisi kuveze giriyormuş heralde ebe bana öyle demişti
Esosun Linam6868 2500-2600 gr arası canım tanmini ultrasonda çıkan inşallah küvöze girmeden gelir 🤲🏼🌸
MeliSeliMelih Linam6868 hayır kilo yüzünden küvöze girmez ciğerleri gelişmemişse alırlar küvöze 😊 ki zaten 36.haftada gelişmiştir ciğerleri… benim kızım 32.haftada 1750 gr doğdu ve Allahın takdiri ciğerleri gelişmiş 1 dk bile küvöze girmemiştş 12 sene önce 😊🤲🏻