Silaaa Merhaba arkadaşlar, 19+6 günlük gebeyim. Iki gündür karnım sert ve sol kasığımda ağrı ile hastaneye gittim. Kabızlık durumu var. Tayinimiz cikti diye her zaman ki doktoruma gidemiyorum. Özel muayaneye gittim bi doktora. Oda cok net birsey demedi sadece saglikli falan diyip gecistirdi. Bu durumu yaşayan anne adayları var mı?
tuanis35 Silaaa bende 20+3 oldum birkaç gündür kabızlık çekiyorum dün akşam karnım acayip sertleşti cumartesi gideceğim doktora canım. Duphalac iyi geliyormuş verirse alıcam. Bebis iyi dediyse korkma kabızlığa bağlı bir durum demek ki..
Ebrus25 Silaaa ayni haftalığınız Doktorum bana magnezyum kullan dedi şimdi kullanıyorum en azından rahatlatıyor 👍🏻
Silaaa Glraras Kubrq muştaki doktorum kullan dedi. Iltihap da olabilir dedi ve monurol sase verdi. Iki gündür de mangrom iciyorum magnezyum icin
esmaozan 20 hatfalgm kasğmdaki ağrılarım ilk aylardan beri hiç dinmedi karnm çok sert kabzlık zaten tavan magnezyum kalsiyumda verdi hic işe yaramadi bide sırt kemik ağrım bir dk bile azalmıyor cok zayftm simdi esnedikce mahfediyo napcagimi bende bilemedim 🤔 ayyy kzlar ne cok derdim varmş 😊😊midem zaten kezzap dökülmüş gibi bi an once olsa diye dua ediyorum Rabbim herkesin kucagina almayi nasip etsin 😊
Ebrus25 esmaozan ruhum daraldı 🤗 valla ne desen doğru ayni dertler bizdede var allah daha kötüsünden korusun hepimizi 🙏🏻
esmaozan Ebrus25 daha şiş degilim hic bi iş yapamaz oldum valla hic sorma ya Allah yardimcimiz olsun 😊