CAlperen Kızlar park yatak almaya karar verdim ama marka konusunda çok kararsızım. İlk.bebegim hem uzun süre kullanışlı hem de rahat edebileceğimiz.bir marka istiyorm önerilere açığım. Kraft ve yoyko iyi diye duydum ne düşünüyorsunuz??
midekoruyucu CAlperen ben maller aldım canım uygundu da güzel de 🤷🏻♀️ Anne yanı olmuyor ama 2 kademeli
rmdfile CAlperen ben prego almaya karar verdim kullanan arkadaşlarım memnun anne yanı özelliği olanı da var 👍
CAlperen Melekaksuu 8 in ,1 olanından mı aldınız içinde Yataş var mı ben de düşünüyorum baya iyiymiş anne yanı da.olabiliyormus sanırım
cemreninannesi67 Melekaksuu evet hepsi buradadan baktım indirime girmesini bekliyorum aslında şuan 1200 sanırım 900 TL ye iniyordu sürekli benim şansıma bayadır inmiyo fiyatı
Melekaksuu cemreninannesi67 İstanbul Anadolu yakasindaysaniz daha uyguna bi yer var ben 2 hafta önce 800 dediler 700 e aldim bende sitede inmesini bekledim baya baktım olmuyor gümrük malzemeleri satan bi yer hepsi buradadan ihaleyle almis onlardan aldik bana da burda bi bayan söylemişti
Melekaksuu cemreninannesi67 var gümrük store yada tasdelengümrük diye sanirim bi bakın kargolari da var ben guvenemedim gidip bakmak istedim kurulumunu felan yaptık orda da bebek arasi besik aldik eve gönderdiler
Ayse2011 Melekaksuu sanırım ben demiştim 😌şimdide diyorum taşdelengümrük heryerden uyguna satıyor herşeyi bulabilirsiniz ordan İnstagram sitesindende takip edebilirsiniz
ElifLeyla CAlperen Pierre cardin bubba park beşik aldık biz çok memnunum kızım iki yaşında kullanıyor hala çok dayanıklı sağlam güzel bi ürün tavsiye ederim 🥰