kubrafatih28 Kızlar çok acill tecrübbeli annelerimiz lütfen yardımcı olun... Sabah karşı 4:30 gb balgam şeklinde akıntım geldi hemen duşa girdim çıktım ardından yumurta akı şeklinde ikinci akıntı geldi. Nişan mı oluyor bu bilmiyorum. Sancılarımda 10 dk da bir karın ağrısı şeklinde gelip gidiyor. Bel ağrım yok. Doğum sancısı mı böyle mi oluyor? Ne zaman gitmeliyim hastaneye?
Zemuda kubrafatih28 hastaneye gidip muayene olup herşey yolundaysa imza atıp çıkabilirsiniz hastaneden. Bi kontrol olmanızı öneririrm
deletedmom351 kubrafatih28 Nişan kırmızı yada kahverengi renkte oluyor derler ama bilemedim nişan olmayabilir de canım
oznuraydinn kubrafatih28 benim de aynısı oldu ertesi gün hafif pembe bir kan geldi. Belimde yok benimde bir şey ama kasıklarıma 10dk da bir sancı giriyor. Hastaneye gidicem ben de eşimi bekliyorum 🤯
MeltemPYZR Ever nisaninizdir o buyuk ihtimalle.. muayene olup ne durumda oldugunuza baktirin bir an once. Allah saglikla kavustursun insallah..
kubrafatih28 MeltemPYZR yarım saat 1 saate Allahn izni ile gidicem. İnşallah sağlıkla kavuştursun Rabbim