kzmsda71 Göbeğimle başlayıp tüm vücuduma dağıldı kollarım bacaklarım belim kalçam kırmızı şişlikler oluştu ne yaptıysam geçmedi ılık duş doktor krem verdi buz kolonya kaşıycam diye derimi parçalıyorum lütfen akıl verin başına böyle biley gelen var mı
Busedoruk kzmsda71 canim pupp rahatsizligi kasima direk doktora got duan bende oyleyim ciddiyeye yonlendirceklrr
Busedoruk kzmsda71 su surme yabanci maddede vi nemlendirici kullan.sana kortizon verirler ve vszelinle karisik bi krem vercrkler hiç vakit kaybetme ben bayramdan beri cekiyorum
Kubra_dmrr Benim de kaşıntım çok oluyor göbeğimde kırmızı biseyler olmadı ama kalçamda hafiften oldu ve bacaklarımın üst ön kısmında oldu biraz zeytinyağı sürüyorum ama catlayacaksa her türlü oluyor dün geceden beri çok kötü kaşıntı tuttu hala uyuyamadım kaşınmaktan
nilvay Balıkyağı içiyosanız alerji yapmış olabilir veya karın gerildiği için olabilir çatlak kremi sürün geçmezse dermatoloğa gidin. Ben dermatoloğa gitmiştim alerji olmuşum bi krem verdi rahatladım